Rodzaj
Książki (11)
Autor
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz. (3)
Almamer Wyższa Szkoła Ekonomiczna (2)
Barbara Jackiewicz. (1)
Bożena Granecka ; Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Warszawie. (1)
Bożena Granecka. (1)
Dominik, Piotr (2)
Granecka-Wrzosek, Bożena (2)
Halina Turlejska [et al.]. (3)
Jackiewicz, Barbara (1)
Kasperek, Agnieszka (3)
Kondratowicz, Marzanna (3)
ODDK (1)
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr w Gdańsku (1)
Piotr Dominik. (2)
Turlejska, Halina (3)
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne (3)
Wydawnictwo Rea (2)
Wyższa Szkoła Ekonomiczna (Warszawa). (1)
więcej
Język
polski (3)
Wydawca
AlmaMer Wyższa Szkoła Ekonomiczna, (2)
Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa, (1)
Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, (3)
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, (1)
Wydawnictwo Rea : nakł. Wydawnictw Szkolnych i Pedagogicznych, (2)
Wyższa Szkoła Ekonomiczna, (2)
więcej
Rok wydania
1998 (2)
2003 (1)
2004 (2)
2006 (3)
2014 (1)
2015 (1)
2016 (1)
więcej
Wydanie
Wyd. 2. (1)
Wyd. 3. (1)
Tytuł
Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją : zakłady żywienia zbiorowego (1)
Przewodnik do wdrażania zasad GMP/GHP i systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego (1)
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii : T. 6 technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik (1)
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii : kwalifikacja T.6 technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik (2)
Zasady racjonalnego żywienia : zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego (2)
Zasady zbiorowego żywienia : z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta (2)
Żywienie zbiorowe : uzupełnienie do wykładów z przedmiotu Zasady zbiorowego żywienia i towaroznawstwo (2)
więcej
Seria
Gastronomia ; (3)
Turystyka (2)
Forma i typ
Książki (6)
Temat
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) (1)
Dietetyka (2)
GHP/GMP (standard) (2)
Gastronomia (6)
Odżywianie (3)
Zdrowe odżywianie (1)
Żywienie pozajelitowe (1)
Żywność (2)
więcej
Gatunek
Podręczniki akademickie (2)
Podręczniki dla szkół zawodowych (3)
Poradniki (2)
Województwo
lubelskie (3)
mazowieckie (6)
małopolskie (2)
podlaskie (1)
warmińsko-mazurskie (1)
wielkopolskie (1)
zachodniopomorskie (3)
świętokrzyskie (3)
więcej